nieuws

Supply Chain Finance: unieke samenwerking Logistiek en Nyenrode

Supply chain

Supply Chain Finance: unieke samenwerking Logistiek en Nyenrode

Vervult u als logistiek of supply chain manager een cruciale rol bij de realisatie van strategische en financiële doelstellingen in uw organisatie? Logistiek en Nyenrode Business Universiteit brengen samen een bijzondere masterclass met indrukwekkende sprekers op het gebied van supply chain finance.

Tijdens de masterclass Supply Chain Finance komt onder andere een case study aan bod waarin de supply chain strategie van Heineken wordt behandeld door Joost van Beem, finance director bij Heineken Global Procurement.

Ook worden drie programma-onderdelen verzorgd door Michiel Steeman, lector Windesheim en partner Involvation Interactive. Deze gaan over het effect van fysieke en financiële beperkingen, complexiteit in de international supply chain en financiële ketensamenwerking. Pieter Klapwijk zal vertellen over het verbinden van de fysieke en financiële supply chain. Hij is professor Supply Chain Economics and Supply Chain Finance aan Nyenrode Business Universiteit.

Verder worden u de laatste ontwikkelingen op het gebied van integratie van de fysieke en financiële supply chain voorgelegd, en komen ontwikkelingen op gebied van financieringsmodellen die de keten ondersteunen en de rol van de overheid en grote bedrijven aan bod.

Web-based simulatie

De masterclass is opgebouwd rond een krachtige web-based simulatie: The Cool Connection. Deze simulatie helpt de aanwezigen bij het maken van strategische en tactische beslissingen om de dilemma’s en onderlinge afhankelijkheden tussen de fysieke en financiële supply chain te ervaren.

Versterk de supply chain

Deelnemers worden tijdens twee dagen (inclusief overnachting op Nyenrode) van veel waardevolle informatie voorzien. Na afloop kunt u verbanden leggen tussen de financiële en fysieke supply chain en heeft u nieuwe inzichten in financieringsmodellen verkregen. Grijp deze kans aan en versterk uw supply chain. U kunt er nog bij zijn. De masterclass vindt plaats op Nyenrode in Breukelen, op maandag 31 maart en dinsdag 1 april.

Reageer op dit artikel