nieuws

Noppies implementeert Seeburger BIS

Supply chain

Noppies implementeert Seeburger BIS

Noppies, de leverancier van de zwangerschaps- en kinderkledingmerken heeft gekozen voor Seeburger BIS software van SRC System Integrators. Noppies wil hierdoor de flexibiliteit, kwaliteit en efficiency verhogen.

Het ERP systeem van Noppies is volledig geïntegreerd met Seeburger BIS. Deze verstuurt en ontvangt orders, orderbevestigingen, pakbonnen, facturen en een prijscatalogus. Noppies heeft 2000 verkooppunten in 55 landen. Dankzij de implementatie heeft de klant binnen een dag al respons in plaats van een week.

“Nu de software intern operationeel is, is er meer flexibiliteit en profiteren we van een betere leercurve,” aldus Erik Blanksma, Manager ICT & Facilities bij Noppies. “Wanneer inkooppartners of key-klanten om een ander proces vragen, kan Noppies hier zelf direct op inspringen door een mapping te maken of aan te passen” vult Stefan Pit, applicatie beheerder aan.
Eerder dit jaar lanceerde Noppies een nieuwe website die is gekoppeld aan het ERP systeem.

Reageer op dit artikel