nieuws

Wildcards voor online SC-game

Supply chain

Wildcards voor online SC-game

Binnenkort start weer de jaarlijkse online competitie aan supply chain professionals, The Fresh Connection. Organisator Involvation stelt tien wildcards beschikbaar voor teams, die het benodigde deelnamebedrag niet bij elkaar kunnen krijgen en toch mee willen doen.

Over twee weken beginnen de teams weer aan een nieuwe, inmiddels vijfde editie van de The Fresh Connection. Doel is om vanuit diverse bedrijfsfunctie de best mogelijke prestatie neer te zetten op supply chain gebied en ‘spelenderwijs’ kennis en ervaring op te doen met vaak complexe vraagstukken.

Flexibele start

Dit jaar is de competitie van zes rondes opgesplitst in twee delen, waarbij deelnemende teams zich in de eerste drie rondes moeten kwalificeren voor het tweede deel. De kwalificatie rondes kunnen dit jaar ook op een dag tijdens een workshop worden gespeeld. Hierbij krijgen de teams begeleiding tijdens de opstart om te komen tot een effectieve (en leuke) leerervaring. Daarnaast kunnen teams die dat gewend zijn op de oude manier volledig remote meespelen. Dat betekent een flexibele start, maar een vast ritme van één ronde per week.

 

Teams die niet door de kwalificatierondes zijn gekomen, krijgen een tweede kans. Daar kunnen de beste teams zich alsnog kwalificeren voor de hoofdcompetitie.

 

Het team dat de Nederlandse competitie wint gaat geheel verzorgd naar de internationale finale in Istanbul. De winnaar van de internationale competitie mag zich opmaken voor een executive course op het prestigieuze kennisinstituut MIT in het Amerikaanse Boston.

 

Teams die wel mee willen doen, maar geen budget hebben om mee te doen, kunnen proberen een wildcard te bemachtigen. Daarvoor dienen ze op de meest originele manier kenbaar te maken, waarom ze toch graag deelnemer willen zijn. Inschrijven kan via The Fresh Connection.

Reageer op dit artikel