nieuws

Qurius wordt Prodware

Supply chain

Qurius wordt Prodware

Qurius Nederland, volle dochter van het Franse Prodware., neemt de naam aan van haar moedermaatschappij. De naamsverandering is officieel per 25 maart.

De naamsverandering volgt op de overname vorig jaar. Softwareleverancier en Microsoft Business Solutions partner Qurius werd in 2012 in delen overgenomen door Prodware. De verkoop was noodzakelijk omdat het Qurius aan werkkapitaal ontbrak.

Impact op klanten
Voor de klanten van Qurius Nederland heeft de naamsverandering nagenoeg geen gevolgen. Nu al hebben zij toegang tot het zeer uitgebreide pakket dat Prodware in heel Europa biedt. Bovendien biedt Prodware toegang tot de expertise die in geheel Europa beschikbaar is en toegang tot de ontwikkelingscentra van de groep in Tsjechië, Roemenië en Israël.

Prodware, opgericht in 1989 bedient vanuit meer dan tien landen ruim 18.500 actieve klanten. Het van origine Franse bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot Microsoft Dynamics marktleider in EMEA (Europa, het Midden-Oosten en Afrika). Prodware is niet alleen in omvang markleider met Microsoft Dynamics in Europa, ook beschikt het als enige over het volledige pakket voor het MKB: van CRM tot en met de integratie van alle systemen inclusief ERP, de complete technische infrastructuur en Business Intelligence.
Bovendien biedt Prodware een omvangrijk pakket online oplossingen waarmee het een groeiende positie in de cloud inneemt.

Reageer op dit artikel