nieuws

Dinalog roept op tot nieuwe projectvoorstellen

Supply chain

Dinalog roept op tot nieuwe projectvoorstellen

De vijfde call om nieuwe projectvoorstellen in te dienen bij Dinalog is nu geopend. Consortia waarin bedrijven en universiteiten samenwerken kunnen een voorstel indienen voor een Research & Development Project op het gebied van Logistiek en Supply Chain Management.

De voorstellen worden beoordeelt waarna er na goedkeuring een subsidie wordt verstrekt op basis van 50 procent co-financiering met een maximale subsidie vanuit Dinalog van € 1.000.000,-. De vijfde  call is een open call voor voorstellen gericht op een aantal focusgebieden: supply chain finance, synchromodaal transport, cross-sectorale projecten, multimodale projecten, projecten met aandacht voor ‘human role’ en ‘soft issues’.

 

Op dit moment faciliteert Dinalog 15 verschillende R&D projecten. Totaal draaien er inmiddels meer dan 50 projecten. Allen met de doelstelling om Nederland een topspeler en Europees regisseur te maken in logistiek en supply chain management.

 

Van pre naar full-proposal

Net zoals bij de vorige vier ‘Calls’ is de procedure voor het indienen van een project in twee delen geknipt. Er wordt eerst een ‘pre-proposal’ ingediend. De ‘pre-proposal’ wordt beoordeeld en van advies  voorzien door het bestuur van Dinalog. Daarna wordt de ‘pre-proposal’ omgezet in een ‘full proposal’ en beoordeeld door het International Advisory Committee (ISAC).

 

Een projectvoorstel indienen kan tot en met 21 februari 2013. De bekendmaking van de goedgekeurde projecten vindt plaats tussen 26 en 29 juni 2013.

 

Voor een meer gedetailleerde omschrijving van de richtlijnen en de focusgebieden raadpleeg de site van Dinalog.Reageer op dit artikel