nieuws

Melissa van Woerkom: “Ik ben hier vooral om te leren”

Supply chain

Melissa van Woerkom: “Ik ben hier vooral om te leren”

Melissa van Woerkom (23) uit Best bezoekt met haar man Pascal de Logistica beurs. Beide zijn werkzaam bij PSB, een pakketservicebedrijf uit Eindhoven. Ondanks dat de beurs op zijn eind loopt en veel exposanten al bezig zijn met opruimen, is Melissa van plan om tot aan de sluiting te blijven. “Ik wil vooral nog even bijpraten met klanten van ons die hier nog aanwezig zijn.”

Misschien ietwat aan de late kant betrad Melissa met haar echtgenoot de Logistica. Ondanks dat veel exposanten beginnen snakken naar het einde van een drukke beursweek, hebben beide het nog prima naar hun zin. “Ik ben hier omdat ik vooral meer wil weten over oplossingen op het gebied van scannen, magazijninrichtingsystemen en pick- en packoplossingen. Wat vooral indruk op mij maakte was een gerobotiseerd sealapparaat dat tachtig pallets per uur kan verwerken.

Ik heb bij PSB zelf sinds een paar maanden een administratieve functie dus ik moet nog echt leren wat er allemaal mogelijk is op het gebied van logistiek en transport. Ik vind het bezoek aan deze beurs dus erg nuttig want de oplossingen waar ik wel van gehoord heb worden hier nu een stuk duidelijker en tastbaarder voor mij.

Eén van de mooiste oplossingen die ik gezien en die ik ook zou willen gebruiken binnen ons bedrijf, is een mobiele smartphone van Honeywell. Daarmee kun je zowel binnen als buiten het magazijn mee scannen en ook mee telefoneren. Heel cool want het apparaat is ook echt vormgegeven als een smartphone. Bovendien is het apparaat kostentechnisch erg interessant want het beschikt over drie functies in één.

We zijn van plan om te blijven op de beurs tot aan sluitingstijd. We zijn uitgenodigd op de stand van Mendrix voor een borrel. Erg leuk en we hopen daar op de valreep ook nog wat klanten te kunnen ontmoeten.”

 

Lees meer nieuws in het Logistica-dossier: www.logistiek.nl/Logistica

Reageer op dit artikel