nieuws

Boodschappen halen bij Sproetje en Otje

Supply chain

Boodschappen halen bij Sproetje en Otje

Waarom een extra ritje naar de supermarkt als ophaalpunt van de online bestelde boodschappen? In het Limburgse Blerick staan de versproducten voor de drukbezette ouders keurig klaar bij het kinderdagverblijf of bij de buitenschoolse opvang.

 

Vanaf 1 september biedt Pluim Kinderopvang een extra service aan ouders, die hun kinderen onderbrengen bij kinderdagverblijf Sproetje en buitenschoolse opvang Otje. Onlangs bleek uit online onderzoek van Deloitte dat maar liefst 17 procent van de consumenten zegt gebruik te willen gaan maken van een online boodschappenservice. Die constatering bracht kinderopvangorganisatie Pluim in Blerick aan het denken. Pluim zocht en vond samenwerking met de online verssupermarkt Vershuys.com. Een primeur in de regio, Pluim is namelijk de eerste kinderopvangorganisatie die een dergelijke boodschappenservice aanbiedt. Bij succes volgen ook andere opvanglocaties.

 

Gezonde hapjes en een goed doel

Morgen start om 11.00 uur de nieuwe dienst officieel, onder toeziend oog van de pedagogisch medewerkers, de pers en enkele ouders, samen met de kinderen. Op dit tijdstip bezorgt Vershuys de bestelde boodschappen en wordt de leverancier op feestelijke wijze ontvangen door de kinderen. De verssupermarkt zorgt vanzelfsprekend voor enkele gezonde hapjes. Want met deze extra service wil Pluim ouders niet alleen tijd laten besparen, maar – ook niet onbelangrijk –  gezond eten stimuleren. Verder biedt Vershuys aan Pluim de mogelijkheid om te sparen voor ‘een goed doel’. Voor iedere bestelling die wordt geplaatst ontvangt Pluim namelijk €1,50 voor hun eigen gekozen project ‘digitale Boekstart’.

 

Lees ook: Iedereen-voor-zich houding verdwijnt

Lees ook: AH wil afhaalpunten in en buiten winkel

Reageer op dit artikel