nieuws

RUG start twee nieuwe logistieke masteropleidingen

Supply chain

Aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van Rijksuniversiteit Groningen kunnen nationale en internationale studenten vanaf september de nieuwe masteropleidingen Technology & Operations Management en Supply Chain Management volgen.

RUG start twee nieuwe logistieke masteropleidingen
RUG start twee nieuwe logistieke masteropleidingen

Binnen de masteropleiding Technology & Operations Management (TOM) ligt de focus op het plannen en beheersen van operaties gedurende de gehele levenscyclus van producten en diensten en het ontwerpen en juist gebruiken van bijbehorende technologische innovaties.

 

De andere masteropleiding, Supply Chain Management (SCM), is gericht op het ontwerpen en coördineren van supply chains en de aansturing van logistieke operaties om hoogwaardige producten en diensten te leveren op een snelle, efficiënte, duurzame en robuuste wijze.

 

Uniek 

"We bestrijken met deze twee masteropleidingen het gehele gebied van productie tot distributie naar retourlogistiek. Dat maakt deze opleidingen uniek in Nederland", aldus hoogleraar Iris Vis, opleidingsdirecteur van de twee masteropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen.

 

Beide opleidingen duren een jaar en worden in de Engelse taal gegeven.

Reageer op dit artikel