nieuws

Overname Lawson door ERP-concurrent Infor gaat door

Supply chain

Overname Lawson door ERP-concurrent Infor gaat door
Charles Phillips, ceo van Infor

Na het uitbrengen van een eerste overnamebod in maart is de deal nu rond: Infor koopt Lawson voor 2 miljard dollar. “Na voltooiing van de overeenkomst willen we zo snel mogelijk applicaties integreren”, zegt Charles Phillips, CEO van Infor.

Het integreren van de applicaties is volgens Phillips relatief eenvoudig om dat de software van Lawson op een standaardgebaseerde manier zijn ontwikkeld en service-enabled zijn. "We hebben daarnaast innovatieplannen om de manier waarop klanten enterprise applicaties implementeren, gebruiken en upgraden te gaan veranderen.

 

We hebben veel ideeën over hoe we de ervaring van klanten kunnen verbeteren evenals de prestaties dankzij een unieke eigen visie ten aanzien van enterprise applicaties en investeringen."

 

De voorgenomen overeenkomst tussen Infor en Lawson wordt onderworpen aan de gebruikelijke voorwaarden en zal naar verwachting in het derde kwartaal van 2011 worden gesloten.

Reageer op dit artikel