nieuws

Ex-CEO van Qurius gaat nu Every Angle leiden

Supply chain

Ex-CEO van Qurius gaat nu Every Angle leiden
Fred Hermans - CEO Every Angle

Fred Hermans is per 1 november benoemd als de nieuwe CEO van Every Angle, leverancier van analysesoftware voor SAP-gebruikers. Zijn voorganger Jacques Adriaansen krijgt een andere rol binnen het bedrijf. Hermans was tot eind vorig jaar CEO van automatiseerder Qurius.

"Met Every Angle en de sleutelfiguren heb ik al sinds de oprichting in 1997 een band op afstand als mede-aandeelhouder", zegt Hermans. "De afgelopen jaren is het bedrijf sterk gegroeid en heeft het een unieke positionering gekregen in Operational Business Intelligence. Mijn belangrijkste opdracht is het invullen van de internationale ambitie van het bedrijf."

 

Voorheen Magnus

Jacques Adriaansen die hiervoor de rol van CEO bij Every Angle vervulde wordt International Sales Manager en zal de Belgische vestiging van het bedrijf blijven leiden.

 

Zowel Hermans als Adriaansen hebben in het verleden een topfunctie bekleed bij  Magnus Management Consultants, het consultancybureau dat in de jaren 2003 tot 2006 nog kortstondig was verbonden met Qurius.

 

Verschil van mening

Fred Hermans is later CEO geworden bij Qurius en was dit tot eind vorig jaar. Deze automatiseerder had toen na een onstuimige groeiperiode een moeilijk jaar achter de rug. Hermans stapte op wegens een ‘onverenigbaar verschil van mening over de toekomst en aansturing van het bedrijf’.

Reageer op dit artikel