nieuws

Qurius ceo Fred Hermans vertrekt

Supply chain

Qurius ceo Fred Hermans vertrekt
Fred Hermans, oud-bestuursvoorzitter van Qurius

Fred Hermans, bestuursvoorzitter van Qurius, één van Europa’s grootste Microsoft Business Solutions partners vertrekt. In een persbericht wordt gerept van een ‘onverenigbaar verschil van mening over de toekomst en aansturing van het bedrijf’. Leen Zevenbergen zal Fred Hermans vervangen als ceo.

Hermans was eerder ceo van Magnus, dat net als Watermark nu onder Qurius valt. Qurius groeide zeer hard de laatste vijf jaar, hoewel de laatste twee jaar moeilijk zijn voor de automatiseerder. Het bedrijf, dat software implementeert en ad-ons ontwikkeld voor Microsoft Dynamics producten, kwam in zwaar weer en bevindt zich daar nog enigszins in. Het is volgens Qurius aan Leen Zevenbergen om Qurius door een volgende fase in haar ontwikkeling te leiden, meldt president-commissaris Lucas Brentjens.

 

Groeiplannen overboord

Sinds 2009 is het streven om hard verder te groeien overboord gegooid en ligt de focus op kostenbesparingen en verbeteren van de winst. Positief voor Qurius was nog wel dat het bedrijf tijdens de beurs ICT & Logistiek (Logistica) een prijs kreeg overhandigd voor het bedrijf dat de meeste bezoekers had getrokken via de mogelijkheid tot voorregistratie.

Reageer op dit artikel