nieuws

Qurius verkoopt Multiplus Solutions aan IFS

Supply chain

Qurius verkoopt Multiplus Solutions aan IFS
Qurius verkoopt Multiplus Solutions aan IFS

Softwareleverancier Qurius heeft in ERP-leverancier IFS een koper gevonden voor Multiplus Solutions. Multiplus is van oorsprong Noors en leverde onder de vleugels van Qurius vooral projectgerichte bedrijfsapplicaties voor de maritieme sector. Qurius had eerder al laten weten dat Multiplus geen strategisch bedrijfsonderdeel meer was.

IFS, een ERP-leverancier die zich nadrukkelijk toelegt op het leveren van software voor specifieke industrieën, betaalt in contanten voor Multiplus. Een verkooprijs is niet bekend gemaakt. Qurius kan de opbrengst van de verkoop goed gebruiken gezien de recente lastige financiële positie van het bedrijf. Volgens ceo Fred Hermans zal het bedrag dan ook worden gebruikt ter versterking van de balans. Naar verwachting zal de overname binnen een maand worden afgerond.

 

 

 

 

 

Reageer op dit artikel