nieuws

Kaasleverancier Bouter Group koopt ERP en add-on

Supply chain

Kaasleverancier Bouter Group koopt ERP en add-on
Kaasleverancier Bouter Group koopt ERP en add-on

IntroKaasleverancier Bouter Group gaat het huidige ERP vervangen door een nieuw systeem van Microsoft. Naast dit Dynamics AX ERP zal implementatiepartner Qurius de eigen Q-Food add-on pakket voor de levensmiddelensector uitrollen bij Bouter.

 

De implementatie bij Bouter Group omvat de nodige werkzaamheden. Naast het ERP en de add-on voor de levensmiddelenbranche zullen ook Microsoft Exchange, Office en SharePoint software worden geïnstalleerd. Een modern softwaresysteem met alle beschikbare toeters en bellen was volgens Bouter Group nodig omdat in de levensmiddelenindustrie vrijwel alle processen volledig zijn geautomatiseerd. IT is volgens het bedrijf voor die automatisering essentieel en zal worden ingezet voor alles van rijpen, snijden, verpakken tot de logistiek, verkoop en financiën.

 

‘Eén partner voor software en implementatie’

Waarom Bouter Group heeft gekozen voor Microsoft Dynamics AX en implementatiepartner Qurius? Rutger Jans, CFO Bouter Group: "We waren op zoek naar een IT-oplossing die voldoet aan onze kwaliteitsstandaarden en die ons helpt onze langetermijnstrategie te realiseren. Ook was Qurius in staat zowel de software te leveren als de implementatie te verzorgen."

 

 

Reageer op dit artikel