nieuws

NDD 2009: ‘Rond de wereld’ onder vleugels Dakota

Supply chain

NDD 2009: ‘Rond de wereld’ onder vleugels Dakota
NDD 2009: Rond de wereld onder vleugels Dakota

Logistics around the globe’ is het thema van het NDD-congres dit jaar. Het jaarlijkse evenement van NDL/HIDC, wat wordt gehouden op 18 juni, heeft als bijpassende locatie de hangar van de Dutch Dakota Association op Schiphol-Oost.

De NDD 2009 biedt supply chain professionals weer een inspirerende dag. De bezoeker wordt inzicht beloofd in de meest recente ontwikkelingen in Azië, Noord-Amerika en Europa en krijgt antwoord op de vragen hoe deze marktkennis toegepast kan worden en waar de kansen liggen.

 

Bedrijfsbezoeken

Voorafgaand aan het middagcongres organiseren de Gemeente Haarlemmermeer en SADC een aantal bedrijfsbezoeken in de omgeving van Schiphol. Deelname aan dit programma is alleen mogelijk in combinatie met een bezoek aan het middagcongres ´Logistics around the globe`

De uitnodiging van het evenement wordt half april verspreidt, vanaf dit tijd kunnen deelnemers zich opgeven.

Meer informatie en aanmelden kan via de NDD-site

Reageer op dit artikel