nieuws

Mario van Vliet stapt over naar Deloitte

Supply chain

Mario van Vliet stapt over naar Deloitte
Mario van Vliet

Vanaf 1 januari 2009 is prof. dr. Mario van Vliet niet langer werkzaam bij Capgemini, maar bij concurrent Deloitte Consulting. Als managing partner zal hij verantwoordelijk zijn voor de consultancytak van Deloitte in Nederland.

Bij Deloitte werken ruim 500 mensen, vergelijkbaar met de adviesgroep van zijn vorige werkgever. Van Vliet (46) is al dertien jaar in dienst bij Capgemini. Begin dit jaar werd hij general manager van de Nederlandse adviestak. Daarvoor was hij een paar verantwoordelijk voor de wereldwijde activiteiten van Capgemini op het gebied van supply chain management. Van Vliet heeft eerder gewerkt bij Unilever en Shell.

 

Breder pakket

"Soms komen er kansen voorbij die je niet moet laten liggen", stelt Van Vliet in een reactie op zijn carrièrestap. "Dit was het moment om over te stappen na veel boeiende jaren bij Capgemini. Ik schat Deloitte internationaal gezien iets hoger in met een breder pakket aan diensten."
  

Van Vliet kijkt positief terug op zijn periode bij Capgemini. "Ik vind dat we supply chain management succesvol hebben neergezet." Naast zijn werk bij Deloitte blijft Van Vliet ook verbonden als deeltijdhoogleraar aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Reageer op dit artikel