nieuws

Qurius krijgt order van Belgische branchegenoot

Supply chain

Qurius krijgt order van Belgische branchegenoot

Softwareleverancier Qurius heeft een grote order gekregen van zijn Belgische branchegenoot EskoArtwork voor de implementatie van het ERP-pakket Microsoft Dynamics AX2009. Qurius verzorgt de implementatie bij acht vestigingen van het Belgische bedrijf dat softwarepakketten levert voor ontwerpers en fabrikanten in de verpakkingsindustrie.

Het softwarebedrijf uit Zaltbommel begint bij de Belgische tak van EskoArtwork. Het gaat volgens Qurius om een upgrade van Microsoft Dynamics AX 4.0 naar AX2009.

 

Tweehonderd gebruikers

Voor januari 2009 moeten vijftig gebruikers op het Belgische hoofdkantoor de beschikking hebben over de nieuwste versie van hert ERP-pakket. Daarop volgt de invoering van het systeem bij acht internationale vestigingen. Het gaat in totaal om tweehonderd gebruikers.

Qurius zegt door deze opdracht een belangrijke nieuwe klant in de verwerkende industrie te hebben gewonnen. Er zijn geen financiële details van de overeenkomst bekendgemaakt.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel