nieuws

Rozis introduceert SSCC Pallet Manager

Supply chain

Rozis introduceert SSCC Pallet Manager
Rozis

Rozis, leverancier EDI / XML, heeft het softwarepakket SSCC Pallet Manager geïntroduceerd. De SSCC Pallet Manager is een geïntegreerde oplossing voor zowel de elektronische uitwisseling van pakbon 2001, als het afdrukken van SSCC-labels.

Ook kan met de SSCC Pallet Manager aan de vereisten voor pakbon 2001 worden voldaan. De SSCC Pallet Manager kan SSCC-codes genereren, pakbonnen verrijken met informatie over de verpakking en SSCC-codes en labels afdrukken.

 

Pakbon 2001

Pakbon 2001 is een nieuw elektronisch berichttype waarmee leveranciers informatie over een levering en de bijbehorende verpakkingshiërarchie aan afnemers kunnen verstrekken. Het belangrijkste verschil met het eerdere pakbonbericht is dat het SSCC-codes bevat. SSCC-codes hangen samen met de verplichting om goederen te kunnen Tracken & Tracen. Albert Heijn heeft het gebruik van pakbon 2001 verplicht gesteld.

 

Zie ook: Overzicht productnieuws op Logistiek.nl

Reageer op dit artikel