nieuws

Leverancier boordcomputers kiest Microsoft-oplossing

Supply chain

Leverancier boordcomputers kiest Microsoft-oplossing
Boordcomputer

Transics, leverancier van boordcomputers voor vrachtwagens, gaat gebruik maken van het Microsoft Industry Builder-programma. Partners van Microsoft bieden met dit programma hun klanten branchespecifieke oplossingen. Softwarebedrijf Watermark gaat de oplossingen leveren bij Transics.

De Industry Builder-software die bij Transics wordt geïmplementeerd, is ontwikkeld door het Amerikaanse bedrijf Iteration2 waar Watermark een samenwerking mee is aangegaan. Met Industry Builder krijgen bedrijven oplossingen van één gekwalificeerde leverancier en hebben ze bij Microsoft één aanspreekpunt voor ondersteuning. Tevens wordt de code die de Independent Software Vendors (ISV) levert, gecontroleerd door Microsoft.

 

ERP en SCM

De software is geschikt voor zowel professional services als voor de machine- en apparatenbouw. Alle oplossingen zijn gebaseerd op de Microsoft Dynamics AX-productlijn. Volgens Kees van Musscher, Chief Commercial Officer van Watermark, is de strategie van Microsoft een goede aanpak om middelgrote bedrijven te voorzien van betaalbare en effectieve brancheoplossingen. Watermark Nederland richt zich op het leveren en implementeren van standaard bedrijfsbrede softwareoplossingen bij middelgrote, nationaal en internationaal opererende bedrijven. Het aanbod bestaat onder meer uit verschillende ERP- en SCM-oplossingen.

 

Lees hier meer over het Industry Builder programma van Microsoft.

Reageer op dit artikel