artikel

Videopresentatie LMvhJ-kandidaat: Barry Barnhoorn

Supply chain

Barry Barnhoorn (35) – Action, Bovenkarspel: “Ik ben heel enthousiast en toch ook verrast. Blijkbaar is het opgevallen dat we een bijzondere logistieke operatie uitvoeren. Dat komt vooral door alsmaar aanhoudende groei.”

"Vorig jaar hebben we weer een groot dc in gebruik genomen, maar door de expansie zijn we ons opnieuw aan het beraden, zeker nu we ook winkels hebben in België en Duitsland. Ondertussen werken we ook aan verdere professionalisering om de kosten in de hand te houden. Als manager ben ik er van overtuigd dat efficiency en sociaal beleid elkaar helemaal niet bijten. Mensen – 650 in het omvangrijke dc – komen iedere dag voor je werken. Dan moet je goed voor ze zorgen en dat begint met veiligheid."
 

 

Reageer op dit artikel