artikel

Verschijndata Logistiek Magazine 2012

Supply chain

Verschijndata Logistiek Magazine 2012
Verschijndata 2012 logistiek magazine

Logistiek Magazine is hét multimediale platform dat de logistiek professional voorziet in deskundige, actuele en innovatieve informatie om gefundeerde investerings- en beleidsbeslissingen te kunnen nemen. Wat bieden wij in 2012? Bekijk hier de verschijndata, thema’s en bijlagen.

In vakblad Logistiek: supply chain management, warehousing, distributie, service- en productielogistiek. Centraal staan mensen, innovatie, opleiden, continu verbeteren en leerzame praktijkervaringen op het gebied van onder andere warehousing, logistieke dienstverlening, ICT, vastgoed en heftrucks. De redactie brengt een mix van nieuws, achtergronden, analyse, reportages, interviews en columns.

 

Thema’s

Met themadelen legt het blad in elk nummer een extra accent. De unieke themadelen gaan over supply chain management, informatietechnologie, warehousing en mobiel intern transport. Daarin worden actuele thema’s als duurzaamheid, veiligheid, automatisering en prestatieverbetering verder uitgediept. In de week van verschijnen van het blad, brengt de redactie ook een speciale themanieuwsbrief uit.

 

Bijlagen

Verder verschijnt Logistiek Magazine regelmatig met gratis bijlagen die worden meegestuurd met het vakblad, zie onderstaand pdf (wijzigingen en aanvulingen voorbehouden):

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u nog vragen? Laat het ons weten: redactie.logistiek@reedbusiness.nl

Meer info over:

 

 

Reageer op dit artikel