artikel

Olijslager live met CS Wholesale van Centric

Supply chain

Olijslager live met CS Wholesale  van Centric
Olijslager gaat live met Centric ERP

Projectgegevens Bedrijfsnaam: Olijslager Verf   Leverancier/dienstverlener: Centric IT Solutions Plaats: Groningen   Branche: overige industrie   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype: Groothandel   Datum ingebruikname: 01-01-2007 Productnaam: CS Wholesale   Olijslager Verf, groothandel in verf, behang en gereedschap, is op 1 januari 2007 live gegaan met het groothandel ERP-pakket CS Wholesale (CSW) van Centric. Olijslager heeft het Centric […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Olijslager Verf   Leverancier/dienstverlener: Centric IT Solutions
Plaats: Groningen  
Branche: overige industrie   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Groothandel   Datum ingebruikname: 01-01-2007
Productnaam: CS Wholesale  

Olijslager Verf, groothandel in verf, behang en gereedschap, is op 1 januari 2007 live gegaan met het groothandel ERP-pakket CS Wholesale (CSW) van Centric. Olijslager heeft het Centric ERP aangeschaft omdat het zocht naar een up-to-date automatiseringsoplossing.

Het CSW van Centric voorziet Olijslager in actuele voorraadinformatie van alle tien de filialen en de logistieke afwikkeling hiervan in de inkoop- en verkooporderadministratie. Olijslager is aanwezig in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. De keuze om met Centric in zee te gaan is gebaseerd op ervaringen uit het verleden met de softwareleverancier.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel