artikel

Nunhems live met Intentia Application Suite van Intentia

Supply chain

Projectgegevens Bedrijfsnaam: Nunhems   Leverancier/dienstverlener: Lawson Software Plaats: Haelen   Branche: land- & tuinbouw   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname: Productnaam: Intentia Application Suite   Nunhems, een specialist in groentezaden, schaft ERP-bedrijfssoftware aan van Intentia met als doel een beter overzicht te krijgen van de wereldwijde zaadvoorraden, de vraag naar zaden en soepeler consolidatie […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Nunhems   Leverancier/dienstverlener: Lawson Software
Plaats: Haelen  
Branche: land- & tuinbouw   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname:
Productnaam: Intentia Application Suite  

Nunhems, een specialist in groentezaden, schaft ERP-bedrijfssoftware aan van Intentia met als doel een beter overzicht te krijgen van de wereldwijde zaadvoorraden, de vraag naar zaden en soepeler consolidatie van financiële gegevens.

De zadenspecialist veredelt en produceert zaden van 25 gewassen in honderden variëteiten en verkoopt deze wereldwijd. Nunhems is opgedeeld in vier divisies en drie van die divisies kenmerken zich door een sterke onderlinge relatie van bedrijfs- en planningprocessen die ondersteund moeten worden door geïntegreerde bedrijfssoftware. De huidige software ondersteund die processen niet, dus ging Nunhems op zoek naar software die daar wel toe in geschikt voor was. Het ERP dat nu is gekozen ondersteunt zowel de verschillende vestigingen in alle werelddelen en sluit aan bij de processen en kenmerken van de branche. Het afgesloten contact tussen de zadenspecialist en Intentia heeft een waarde van 914.000 euro.

 

Gratis informatiepakket ERP

 

Gratis informatiepakket Supply Chain

Reageer op dit artikel