artikel

Paul Spijkers

Supply chain

Paul Spijkers
Paul Spijkers

Spijkers (34) is operationeel directeur bij Auto Distribution Nederland. Opleiding: VWO, twee jaar economie gestudeerd aan Universiteit Maastricht en daarna Vervoersacademie Venlo. Werkervaring: Operationeel manager bij Philips Diensten in Eindhoven, Manager logistiek en inkoop bij ECS Catering, dochtermaatschappij van de Compass Groep. Bij Compass Groep lid van het purchasing team. Logistiek manager bij Vespo Groep in Eindhoven in combinatie met functie van operations manager bij Vespro onderdeel van Vespo. Sinds 2002 Operationeel Directeur bij Autodistribution Nederland BV. in Oosterhout.

Verantwoordelijk voor: operationele zaken op het gebied van de complete Supply Chain en de ICT-infrastructuur. Hij geeft leiding aan vijftig medewerkers. Spijkers rapporteert aan de Algemeen Directeur en de Raad van Commissarissen.

 

Waarom genomineerd? “Ik ben er in geslaagd om de ondergewaardeerde rol van logistiek binnen Autodistribution Nederland (ADN) om te draaien tot een core business. Gevolg hiervan is dat we enorm zijn gegroeid in onze bedrijfsresultaten onze klantenportefeuille en klanttevredenheid is toegenomen en dat ADN zich inmiddels in de branche mag kronen tot supply chain regisseur. Die rol hebben we inmiddels alleen maar weten te versterken door de implementatie van een aantal geslaagde IT-concepten en het ontwikkelen van nieuwe supply chain concepten voor ons eveneens nieuwe magazijn. Voorbeeld hiervan is het gebruik van meerdere plateauliften in het magazijn, in combinatie met Pick to ligt en paperless zonepicking die aangestuurd worden door een intelligent software systeem dat rechtstreeks gekoppeld is met onze Erp software. Onze inspanningen op het gebied van de logistiek heeft er toe geleid dat we binnen de internationale groep, waarbij we aangesloten zijn, een voorbeeldfunctie vervullen.”

Reageer op dit artikel