nieuws

eBay wordt logistieke dienstverlener

Logistieke dienstverlening 1120

eBay stort zich op de logistiek. In Duitsland heeft de e-commerce reus twee nieuwe logistieke diensten gelanceerd voor zakelijke verkoper

eBay wordt logistieke dienstverlener

eBay Fulfilment en eBay Shipping. Zo heten de twee nieuwe logistieke diensten die eBay heeft gelanceerd in Duitsland. Aangesloten verkopers kunnen gebruik maken van de twee diensten. De diensten moeten de concurrentie met Amazon versterken.

Logistieke partners eBay

eBay Fulfillment is een multi-channel fulfilment-service waarmee de volgende dag bestellingen voor klanten kunnen worden ontvangen vóór 18.00 uur. eBay’s logistieke partner Fiege zorgt voor opslag, picking en verpakking van producten voor de deelnemende eBay-dealers. De leveringservaring voor de eindklant wordt gegarandeerd door Hermes. DPD verzendt de pakketten. Met eBay-shipping biedt eBay snelle levering tegen een aantrekkelijke prijs voor alle kleinere kanalen. De diensten bevinden zich nog in de ontwikkelfase (bèta) fase.

Michael Pasch, senior directeur van Loyalty & Logistics, eBay Duitsland: “Wij zijn van mening dat logistiek van strategisch belang is om de koper- en veerkoperservaring op ons platform te verbeteren. Met onze nieuwe logistieke diensten helpen we onze dealers om aan de steeds hogere eisen van hun klanten te voldoen voor een snelle en betrouwbare levering. Tegelijkertijd profiteren verkopers door deel te nemen aan eBay Plus van extra verkopen en nemen ze de retourkosten voor alle eBay Plus-objecten over via eBay.”

 

Reageer op dit artikel