nieuws

Coldservice neemt koelvries concurrent over

Logistieke dienstverlening 1815

Coldservice neemt koelvries concurrent over

Koel- en vriesspecialist Coldservice lijft Van Dalen Koel- en Vriestransport in. Door de overname kan het koelvries bedrijf uit Veghel zijn dienstverlening versterken.

Coldservice, opgericht in 2013 in Veghel, beschikt door de overname van Van Dalen over 80.000 palletplaatsen. Deze zijn verdeeld over 3 locaties. Naast een koelvrieshuis in Veghel, die recent is uitgebreid, beschikt Coldservice over en opslagruimte in Waalwijk. De locatie van Van Dalen in Nuenen sluit en het bijbehorende wagenpark  wordt door Coldservice naar Veghel gehaald.

Transport

Coldservice heeft ruim 100 logistieke medewerkers, 45 vrachtwagens en 60 opleggers met geavanceerde koeltechniek tot zijn beschikking. Maickel Versantvoort, ceo Coldservice over de overname: “Door de grote groei van het warehouse de afgelopen jaren breidt Coldservice ook nu zijn transportmogelijkheden verder uit door de overname van Van Dalen Transport. Ook zullen de warehouse capaciteiten de komende jaren verder uitgebreid gaan worden.” Nico van Dalen, Voormalig eigenaar van Van Dalen treedt toe als aandeelhouder van Coldservice

Reageer op dit artikel