nieuws

Gefco opent Innovation Factory

Logistieke dienstverlening 1988

Gefco lanceert een Innovation Factory. Het initiatief moet de innovatiekracht van de logistieke dienstverlener versnellen.

Gefco opent Innovation Factory

De Innovation Factory moet bijdragen aan een innoverende cultuur binnen het bedrijf. Het doel is om de creatieve geest van haar medewerkers te stimuleren. De Innovation Factory is het gehele jaar actief.

Medewerkers kunnen in teams op elk gewenst moment hun projecten kunnen indienen en hun innovatieve ideeën kunnen pitchen.Een speciale interne commissie zal de beste concepten evalueren op basis van vooraf gestelde criteria: klantbehoefte en schaalbaarheid.

 

Lees ook
Innovatie in logistiek: data en duurzaamheid hot platooning not

 

Luc Nadal, voorzitter van de raad van bestuur van Gefco: “Gefco‘s doel is om klanten te voorzien van slimme en flexibele supply chain-oplossingen en ik ben ervan overtuigd dat onze Innovation Factory ons zal helpen om grenzen te verleggen en de groei te versnellen.”

 

Reageer op dit artikel