nieuws

Bas in zee met Campingaz

Logistieke dienstverlening 1337

Bas in zee met Campingaz

Bas Group gaat de komende 3 jaar alle logistieke activiteiten en distributie voor Coleman Campingaz verzorgen.

Logistieke dienstverlener Bas Group heeft de campingpartner van vele kampeerders binnengehaald. Bas ontzorgt Coleman Campingaz de komende drie jaar op logistiek gebied. Via het netwerk van de dienstverlener worden alle klanten (winkels en groothandels) beleverd in de Benelux en Scandinavië.

Nieuw distributiecentrum

De logistieke operatie, per september 2018, wordt uitgevoerd vanuit het net opgeleverde warehouse van de Bas Group in Etten-Leur. Bas heeft zo’n 10.000 vierkante meter opslagruimte toegevoegd aan zijn bestaande operatie. Hierdoor kan de logistieke dienstverlener zijn drie locaties centraliseren op 1 plek.

Bas wordt verantwoordelijk voor de distributie in Nederland en Noord-Europa. Coleman Campingaz heeft de laatste jaren de Benelux en Scandinavië vanuit Worms in Duitsland bediend. Om dichter bij de klanten te zitten, is besloten een Nederlandse partij te nemen.

Coleman is ’s werelds toonaangevende bedrijf op het gebied van kampeerspullen, waaronder tenten, slaapzakken, lantaarns, kachels, koelers, elektrische LED-verlichting, Campingaz is marktleider op het gebied van barbeques en toebehoren. Sinds 2016 is het bedrijf onderdeel van het Amerikaanse Newell Brands.

 

Reageer op dit artikel