nieuws

Hartmann kiest voor logistiek van CB

Logistieke dienstverlening 2291

Hartmann kiest voor logistiek van CB

Producent van medische zorgproducten Hartmann besteedt de Nederlandse logistiek uit aan dienstverlener CB.

CB zal opslag, voorraadbeheer, orderverwerking en verzending voor zijn rekening nemen. Jean-Marc Mahieu, managing director Hartmann Benelux: “In CB vinden wij een logistieke partner die staat voor een professionele en flexibele werkwijze, passend bij HARTMANN en onze klanten. CB heeft met zijn focus op de zorgmarkt expertise opgebouwd in de logistieke dienstverlening van zorgproducten in ziekenhuizen en zorginstellingen. Dit is van directe waarde voor de efficiëntie van onze samenwerking.”

Producten

Hartmann is een internationale producent van medische zorgproducten met een bestaansrecht van bijna 200 jaar. Het productportfolio van Hartmann wordt onderverdeeld in de divisies: wondzorg, continentiezorg, infectiepreventie en OK-Management.

 

Lees ook
Apotheeklogistiek ziekenhuizen kan en moet efficiënter

 

Veranderende zorgsector

CB is content met de deal die per 1 september in gaat:  “Hun vraag sluit direct aan op onze expertise en bovendien willen ook zij hun klanten steeds verder ontzorgen op logistiek vlak. Daarin kunnen we samen optrekken en dat is in een steeds veranderende zorgsector essentieel”, zegt Hans Willem Cortenraad, algemeen directeur van CB.

 

Reageer op dit artikel