nieuws

Van verpakken tot logistiek: alles onder één dak

Logistieke dienstverlening 7

Twee vakbeurzen onder één dak: Empack én de Logistics & Distribution. Op 5 & 6 april 2017 staan de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch compleet in het teken van deze unieke combinatie: verpakken, logistiek, distributie en de automatisering hiervan.

Van verpakken tot logistiek: alles onder één dak

– Sponsored content door Easyfairs

Op deze twee onmisbare dagen wordt de grootste Nederlandse verpakkingsbeurs Empack gecombineerd met de vakbeurs Logistics & Distribution. Het ontmoetingsplatform tussen deze twee beurzen, Automation, dient als verbindende factor. Deze unieke combinatie waar de totale keten in kaart is gebracht, biedt u de uitgelezen kans om zich in het hart van de verpakkings- en logistiekbranche te bevinden.

Wie kunt u ontmoeten?

Op Logistics & Distribution krijgt u in twee dagen een compleet overzicht van deelnemers als SSI Schäfer, Pacoma, Neopost, Slimstock, ARCO en DatAction die hun innovaties tonen op het gebied van material handling, distributie, IT en e-logistics. U krijgt de kans om informeel te netwerken in het hart van de sector waar u een totale update krijgt van de logistieke- en verpakkingsketen.

De beste oplossingen voor iedere logistieke uitdaging

In het seminarprogramma wordt er dieper ingegaan op de thema’s voorraadoptimalisatie, veiligheid in het magazijn, e-commerce en last mile solutions met de volgende seminars. Jeroen van den Berg vertelt in zijn lezing over de toekomst van de nieuwe supply chain in 2020. Alvar Piepers neemt u mee langs de 5 grootste trends in e-commerce logistiek voor 2017. Pascal van Beek geeft dé praktische handvatten om de technische ontwikkelingen van de e-fulfilment wereld vorm te geven. Naast deze drie gerenommeerde sprekers, staan er nog meer inspirerende seminars voor u klaar.

Praktische informatie

Op 5 & 6 april zijn de Brabanthallen geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Bezoeken kan alleen met een toegangsticket door vooraf in te schrijven. Bezoekers kunnen met één toegangsticket alle beurshallen bezoeken. Vooraf inschrijven voor een bezoek kan via deze link.

Bezoek de website voor meer informatie

Reageer op dit artikel