nieuws

Damco lanceert supply chain intelligence suite

Logistieke dienstverlening 1145

Damco lanceert supply chain intelligence suite

Logistiek dienstverlener Damco komt met een nieuwe supply chain oplossing: een digital platform dat klanten helpt door interactieve dashboards met realtime informatie. Het platform is een schaalbare oplossing die is geïntegreerd in Damco’s operationele systemen.

Data is key bij het effectief managen van de supply chain. Volgens Damco kan data veel ondersteuning bieden bij forecasting en planning en de weg die de goederen afleggen tot aan de eindklant. Het leveren van die data voor tactische en strategische doelen is een uitdaging. Met Damco’s nieuwe oplossing lukt dat nu.

Damco: inzicht in supply chain

KPI’s zorgen ervoor dat klanten meer inzicht in hun supply chain krijgen. Het geeft ze het stuur over de supply chain in handen met real-time data en intelligente data analyses. “Deze nieuwe oplossing brengt niet alleen beslissingskracht maar biedt ook nieuwe kansen voor onze klanten doordat ze de meeste waarde uit hun supply chain kunnen halen.”

Damco lanceerde in 2016 een supply chain control tower.

Reageer op dit artikel