nieuws

Bol.com doet zijn verhaal tijdens WMS-dag 2017

Logistieke dienstverlening 6

Het nieuwe fulfilment center in Waalwijk is nog volop in aanbouw en de implementatie van het WMS-systeem Reflex WMS binnen het ultramoderne pand begint vorm te krijgen. Hoog tijd om een kijkje te nemen in de logistieke wereld van bol.com tijdens de WMS-dag 2017.

Bol.com doet zijn verhaal tijdens WMS-dag 2017

– Sponsored content door Hardis Group

Op de WMS-dag 2017 deelt Harm Jans – Business Lead WMS bij bol.com – de logistieke uitdagingen en ambities van bol.com en licht hij de keuze voor Reflex WMS toe. Tijdens de plenaire sessie op de WMS-dag neemt hij zijn publiek mee in het keuzeproces van bol.com voor de selectie van een nieuw WMS-systeem. Selectiecriteria, het selectieproces en de implementatie van Reflex WMS bij Bol.com komen hierbij aan de orde. Een unieke kans om als aanwezige een beeld te krijgen hoe de grootste internetwinkel van Nederland zijn logistiek vormgeeft.

Eigen software ontwikkelkit

In Reflex WMS zit meer dan 20 jaar R&D en klantervaring verwerkt. Dankzij een rijke functionaliteit, 100% full web technologie en zijn eigen software ontwikkelkit is Reflex hét WMS-systeem wat organisaties hun supply chain naar een hoger niveau brengt.

Reflex WMS is een complete standaard oplossing dat beschikt over een eigen software ontwikkelkit genaamd Reflex SDK, wat de klant in staat stelt het systeem zelf verder te ontwikkelen. Dit in combinatie met een hoge mate van configureerbaarheid en de automatische testoplossing Reflex TDK zorgt ervoor Reflex WMS naadloos aan te passen is aan de wensen van de klant. Daarnaast weet Reflex logistieke processen tot op unitniveau te beheersen en blinkt het systeem uit in gebruiksvriendelijkheid.

Bol.com kiest voor Reflex WMS

De uitdagingen voor het nieuwe fulfilment center van bol.com (omvang van 135.000 vierkante meter) zijn allerminst gering te noemen. Ook de ambities van CEO Daniel Ropers zetten de toon: het streven voor de aankomende jaren is 1 miljoen verschillende artikelen op dezelfde dag te bezorgen als ze zijn besteld.

Een krachtig, gebruiksvriendelijk en flexibel WMS-systeem wat goed aansluit op specifieke behoeften van bol.com is daarom van groot belang. De keuze werd gemaakt voor Reflex WMS van Hardis Group.

Reflex blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid, terwijl de kernfunctionaliteiten gemakkelijk uitgebreid kunnen worden om zo een 100% aan te sluiten bij uw specifieke behoefte”, aldus Harm Jans – Business Lead WMS bij bol.com

Benieuwd naar het volledige verhaal? Kom naar de WMS-dag waar Harm Jans de keuze van Bol.com voor Reflex WMS toelicht.

Inschrijven kan op www.vakmedianettickets.nl/Inschrijven/event/wms-dag

Reageer op dit artikel