nieuws

Duik in het hart van de logistieke markt

Logistieke dienstverlening 9

Logistics & Distribution komt, na succesvolle edities in Brussel, Helsinki, Madrid, Malmö, Stockholm en Zurich, nu ook naar Nederland. Deze vakbeurs vindt plaats op 5 en 6 april in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch.

Duik in het hart van de logistieke markt

– Sponsored content door Easyfairs

Logistics & Distribution is een platform voor deelnemers die zijn gespecialiseerd in material handling, distributie, IT en e-logistics.

De combinatie met de verpakkingsbeurs Empack, die gelijktijdig plaatsvindt, maakt het een uniek geheel omdat de totale keten wordt samengebracht.

Samenwerken in de keten

Logistics & Distribution gaat over de keten van het binnenkomen van een product in het magazijn, opslag, voorraadbeheer, het verzendklaar maken hiervan en het uiteindelijke transport. Deelnemers bieden oplossingen aan voor bijvoorbeeld effectieve handling, e-commerce software, tracking & tracing en parcel delivery.

Logistics & Distribution: wie kunt u ontmoeten?

Op Logistics & Distribution ontmoet je logistieke professionals al dan niet met warehouse, distributiecentrum, webshop owners en eindgebruikers in onder andere de sectoren food, retail en automotive. Sluit net als SSI Schafer, Pacoma, Neopost, Slimstock, ARCO, PTV Group, A-safe, FROMM en DatAction aan bij de grootste logistieke- en verpakkingscommunity in Nederland. Jordy van der Sterren van Arco: “Deelname aan Logistics & Distribution stelt ons in staat om onze expertise te tonen aan een groot publiek. Daarnaast is het een ultieme gelegenheid om voelsprieten uit te steken en te kijken welke ontwikkelingen wij kunnen doen om productiviteitsstijgingen bij onze klanten te realiseren.”

Makkelijk leads genereren

Met de allernieuwste technologieën krijg je bij deelname niet alleen op een gemakkelijke manier meer leads, maar kun je ook kiezen voor prominente zichtbaarheid.

Voor meer informatie over Logistics & Distribution kunt u terecht op onze website of contact opnemen met joekie.verburg.oomens@easyfairs.com

Reageer op dit artikel