nieuws

Omega Logistics verlengt contract Pluripharm

Logistieke dienstverlening 1605

Omega Logistics verlengt contract Pluripharm

Logistiek dienstverlener Omega Logistics en farmaceutische groothandel Pluripharm hebben hun samenwerking verlengd met 3,5 jaar.

Omega Logistics verzorgt sinds 2011 vanuit haar crossdock locatie in Houten de distributie voor Pluripharm naar voornamelijk apotheken in Nederland. Voor Pluripharm belevert Omega Logistics, vorig jaar overgenomen door Jan de Rijk, per dag 150 apotheken, voornamelijk in de nacht.

Groeiplannen

Gerard van de Weert, directeur van Omega Logistics is blij met de contractverlenging: “Pluripharm is onze grootste klant, die jaarlijks groeit. De relatie met deze strategische klant is essentieel voor de strategie die we hebben ontwikkeld voor de komende jaren. Onze ambitie is om nog harder te groeien in de Healthcare sector.”

 

 

Reageer op dit artikel