nieuws

Gewijzigde Top 100 logistiek dienstverleners online

Logistieke dienstverlening 6553

Gewijzigde Top 100 logistiek dienstverleners online

In de online versie van de jaarlijkse lijst Top 100 logistiek dienstverleners editie 2016 zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd.

 

Er is een update beschikbaar van de jaarlijkse lijst Top 100 logistiek dienstverleners. Een aantal wijzigingen van gegevens van logistiek dienstverleners was reden om een nieuwe online versie van de poster te maken om dit recht te zetten.

Verbeteringen

De websites van een aantal logistiek dienstverleners waren foutief vermeld, dit is allemaal hersteld. Alle websites van de bedrijven in de laatste kolom zijn nu goed aanklikbaar en verwijzen door naar de juiste website.

 

 

 

Top 100 Logistiek Dienstverleners 2018 is uit

top 100 logistiek dienstverleners 2018

 

 

 

De aangeleverde gegevens van Yusen Logistics zijn te laat verwerkt. Dit bedrijf heeft meer medewerkers en komt met 305 medewerkers uit op positie 70. Ook de gegevens van Oegema Transport zijn nog verwerkt. Dit bedrijf komt met 450 medewerkers uit op positie 47. Rhenus is met 1.500 medewerkers een paar plekjes gezakt en staat in de online tabel nu op nummer 10.

Van Rooijen Logistiek was per abuis dubbel vermeld in de lijst, met het aantal medewerkers van vorig jaar en het aantal van dit jaar. 290 is het juiste aantal medewerkers. Het bedrijf komt hiermee op positie 74 terecht.

Ontvlechting JCL en Nunner

In 2014 is JCL Logistics Nederland van eigenaar veranderd. De ontvlechting van dit bedrijf is door de redactie niet helemaal juist geïnterpreteerd. JCL Logistics Nederland ging verder als Nunner Logistics, maar JCL Logistics Benelux bleef bestaan, ook met Nederlandse vestigingen. Dit zorgde voor wat verwarring. In de editie van 2015 van de Top 100 stond JCL Benelux al wel vermeld, dit jaar was dat in eerste instantie verandert in Nunner Logistics. Dit bleek niet juist. In de nieuwe versie van de online tabel worden beide bedrijven met de juiste gegevens en activiteiten in Nederland genoemd. Beiden hebben een plekje in de Top 100. JCL Logistics Benelux staat op positie 55 terwijl Nunner Logistics, dat het afgelopen jaar flink aan de weg heeft getimmerd, een plekje heeft op nummer 100.

Nationale lijst

Partner Logistics had de internationale bedrijfsgegevens doorgegeven en leek daarmee ineens flink te zijn gegroeid, met als gevolg een stijging op de lijst, die is bedoeld als nationale lijst van logistiek dienstverleners met een uiteenzetting van activiteiten in Nederland. Op de nieuwe online versie van de Top 100 zijn de gegevens hersteld naar de Nederlandse cijfers. Het bedrijf staat nu op positie 85.

Download de nieuwe online tabel

Reageer op dit artikel