nieuws

Broekman Logistics breidt expertise uit met verpakken

Logistieke dienstverlening 1263

Logistiek dienstverlener Broekman Logistics heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met exportverpakkingsbedrijf Novaedes. Hiermee breidt Broekman haar expertise uit met het aanbieden van zeewaardig of luchtvracht verpakken van goederen.

Broekman Logistics breidt expertise uit met verpakken
Links Peter Schreurs, CEO van Novaedes en Jos Masselink, General Manager bij Broekman Project Services toasten op de samenwerking.

Op de Broekman Breakbulk Terminal van de afdeling Project Services, gevestigd in de Waalhaven van Rotterdam, wordt ruimte vrijgemaakt voor het uitvoeren van verpakkingsopdrachten.  Novaedes maakt gebruik van ruimte op de terminal om te kunnen verpakken, ook voor het uitvoeren van eigen verpakkingsopdrachten.

Broekman Logistics is een van de Top 100 logistiek dienstverleners in Nederland. Novaedes is een onafhankelijke en private export verpakker die op maat gemaakte ( logistieke) diensten aanbiedt voor wereldwijde verscheping via lucht, zee en spoor.

Reageer op dit artikel