nieuws

Broekman logistics neemt DMI over

Logistieke dienstverlening

Broekman Logistics neemt Distribution Masters International (DMI) over. De overname moet de positie van Broekman in de Benelux versterken.

Broekman logistics neemt DMI over
Foto: Broekman Logistics

Met de overname van DMI breidt Broekman Logistics haar logistieke activiteiten in Nederland verder uit. Jacques Kleinkramer, Managing Director Broekman Logistics Divisie W&D: “DMI past perfect in onze (veiligheids-) cultuur waardoor integratie binnen de divisie geruisloos zal lopen. Onze ADR positie als nummer 1 wordt hiermee weer verder uitgebreid.”

Warehouse oppervlakte

Naast een warehouse van 10.000 vierkante meter, neemt de logistiek dienstverlener ook het personeel over van het bedrijf uit Spijkenisse. Broekman beschikt door de overname over 260.000 vierkante meter warehouse oppervlakte in de Benelux.

DMI.

DMI is opgericht is opgericht in 1983 als expeditiebedrijf en gespecialiseerd in zee- en luchtvracht, wegtransport, warehousing en distributie. Directeur Rob Beije: “Ik ben na 50 werkzame jaren op een mooie leeftijd gekomen om het bedrijf over te dragen. Ik weet zeker dat Broekman Logistics DMI naar een hoger plan zal tillen en dat het personeel en de klanten zich er thuis zullen voelen.”

Broekman Logistics

Broekman Logistics is meer dan 55 jaar geleden ontstaan in de Rotterdamse haven en uitgegroeid tot een full-service logistiek dienstverlener met circa 800 medewerkers. Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland, China, India, Singapore, België, Polen en Tsjechië. Broekman is gespecialiseerd in Forwarding & Shipping, Warehousing & Distribution en Breakbulk Terminals.

 

Reageer op dit artikel