nieuws

Witgoed distributie Electrolux in handen van De Rooy

Logistieke dienstverlening

Witgoed distributie Electrolux in handen van De Rooy

Logistiek dienstverlener De Rooy heeft met Electrolux een contract gesloten voor de distributie van witgoed in de Benelux. De looptijd van het contract, dat begin 2016 ingaat, heeft een looptijd van drie jaar.

De Benelux-distributie van de koel- en vriesapparaten, was- en droogmachines, afwasapparaten, stofzuigers en keukeninbouwapparatuur vindt plaat vanuit het centrale distributiecentrum van Electrolux in Alphen aan den Rijn.

Netwerk in eigen beheer

De overeenkomst heeft een geldigheidsduur van ruim drie jaar. Electrolux’ keuze voor De Rooy is met name gebaseerd op de door de logistiek dienstverlener geboden totaal oplossing. Dat houdt in dat het bedrijf een specifiek op distributie van witgoed gericht netwerk in de Benelux heeft dat volledig in eigen beheer wordt uitgevoerd.

Betrouwbaar trackrecord

De logistiek dienstverlener is al jaren actief op deze markt voor meerdere gerenommeerde witgoed producenten en heeft daarmee volgens eigen zeggen een goed en betrouwbaar track record opgebouwd waar het gaat om warehousing en witgoed van deze producten in de Benelux.

Reageer op dit artikel