nieuws

Nieuwe naam en locatie voor Simon Loos Gorinchem

Logistieke dienstverlening

Nieuwe naam en locatie voor Simon Loos Gorinchem

Simon Loos Gorinchem gaat verder onder een nieuwe naam en op een nieuwe locatie. Het is de volgende stap in de toekomstvisie van het bedrijf.

Simon Loos Gorinchem heeft vanaf 1 maart Design Logistics. De nieuwe naam moet het onderscheidende karakter van de logistiek dienstverlener in containertransport en containerservices biedt verduidelijken. Gelijktijdig verhuist het bedrijf naar de een nieuwe locatie in de Waalhaven. De ligging nog meer voordelen voor de klanten, meent het bedrijf dat sinds vorig jaar in haden is van Florian Beentjes.


De verhuizing en naamswijziging zijn voor Design Logistics de volgende stap in het uitvoeren van de toekomstvisie: een onderscheidend partner zijn en blijven in containertransport, crossdock, gasmeting & ontgassen, en uithaal- & inleverservices.

Reageer op dit artikel