nieuws

Ldv’er CB investeert in reconditioneringsapparatuur

Logistieke dienstverlening

Ldv’er CB investeert in reconditioneringsapparatuur

Logistiek dienstverlener CB heeft voor verdere uitbreiding van haar fashion activiteiten geïnvesteerd in nieuwe apparatuur voor de reconditionering van kleding. Hiermee wil de logistiek dienstverlener uit Culemborg garanderen dat kleding altijd verkoopklaar en kreukvrij bij de detaillist of consument wordt afgeleverd.

De reconditioneringsdienst van CB Fashion omvat onder meer bijstomen of ontkreuken of het innaaien van labels. Daarnaast is CB Fashion ingericht voor klant specifieke werkzaamheden als kwaliteitscontrole, licht herstelwerk en vlekverwijdering.

Integratie in logistiek proces

Volgens Melbert Visscher, commercieel directeur bij CB Fashion is reconditioneren nodig wanneer kleding door bijvoorbeeld eerder lucht- of zeetransport niet meer in optimale staat verkeert. “Door reconditionering te integreren in ons logistieke proces, brengen we kleding terug in optimale staat en wordt er nauwelijks tijd verloren.

Youtube

CB Fashion heeft de reconditioneringsservice in beeld gebracht, bekijk de korte film op Youtube:

Reageer op dit artikel