nieuws

13 nieuwe containerchassis voor Nijhof-Wassink

Logistieke dienstverlening

13 nieuwe containerchassis voor Nijhof-Wassink

Logistiek Dienstverlener Nijhof-Wassink uit Rijssen heeft dertien Vogelzang ADR containerchassis besteld. De eerste werd onlangs in gebruik genomen.

De geleverde chassis, ontworpen en geproduceerd door VB Trailerbouw uit Bedum, worden ingezet voor het containervervoer van hoofdzakelijk natte bulkproducten, met name  in de (petro)chemie. De chassis zijn geschikt voor het vervoeren van zowel 20 als 30 ft containers. Ze zijn voorzien van drie 9 ton BPW schijfremassen en een Haldex remsysteem. Aan de achterkant van het chassis is een ergonomische instap gecreëerd. Nijhof-Wassink is een internationaal logistiek dienstverlener met vestigingen in Nederland, Duitsland, Polen en Hongarije.

Reageer op dit artikel