nieuws

Dachser bekroond tot Best Managed Company

Logistieke dienstverlening

Dachser bekroond tot Best Managed Company

Logistiek dienstverlener Dachser Nederland behoort dit jaar tot één van de beste geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland. Dat maakte Deloitte afgelopen week bekend.

De kwalificatie maakt onderdeel uit van het ‘Best Managed Companies’ programma dat Deloitte in samenwerking met ING, VNO-NCW en TiasNimbas Business School organiseert. Het Best Managed Companies programma vond voor het zesde achtereenvolgende jaar plaats.

 

Dachser deed dit jaar voor de eerste keer mee en werd door de kritische jury geselecteerd tot de groep best geleide bedrijven die een jaar lang de titel ‘Best Managed Company’ mogen voeren. Hiervoor werden de strategie, de bedrijfsvoering en de resultaten van de logistiek dienstverlener beoordeeld.


Toekomstgericht


 

Deloitte concludeert dat de groep Best Managed Companies 2013 goed scoort op het thema ‘Is your comfort zone future-proof?’ Dachser werd door de jury geprezen vanwege haar gezonde financiële positie, beheersbare processen en sterke groei van activiteiten.

Financieel gezond

Dachser viel op vanwege het realiseren van groei in tijden van recessie. Aat van der Meer, managing director van Dachser Benelux, zegt hierover: “We zijn er ondanks de uitdagende markt- en sectoromstandighedenin geslaagd om het groeitempo van de afgelopen jaren aan te houden. Het is dan ook een eer dat we mede daardoor zijn bekroond tot Best Managed Company 2013.” Daarnaast geeft van der Meer aan dat het programma zeer waardevol is voor de verdere ontwikkeling van het bedrijf. “Het doel is om deze groei door te zetten en onszelf te blijven ontwikkelen op onder andere het gebied van intelligente logistiek en duurzame oplossingen.”


Reageer op dit artikel