nieuws

Portena Logistiek strikt drie nieuwe opdrachtgevers

Logistieke dienstverlening

Portena Logistiek strikt drie nieuwe opdrachtgevers

Logistiek dienstverlener Portena Logistiek verzorgt vanaf februari volgend jaar voor de duur van vier jaar de distributie voor Scapino in Assen. Daarnaast heeft de logistiek dienstverlener uit Heerenveen een overeenkomst gesloten met de verpakkingsspecialisten Clondalkin Group en Vlieger Special Packaging.


Voor nieuwe klant Scapino wordt door Portena Logistiek per 1 februari volgend jaar de distributie verricht die het transport omvat van schoenen en kleding vanaf het dc in Assen naar de circa 200 filialen in Nederland.

Distributie in Nederland en België
Voor de Clondalkin Group worden de distributieactiviteiten door de logistiek dienstverlener uit Heerenveen per 1 januari aanstaande gestart. Het gaat daarbij om de totale distributie voor de bedrijven van de verpakkingsspecialist binnen Nederland en België.

Organisatie totale vervoer
Het gaat om de logistieke activiteiten voor de volgende Clondalkin-vestigingen in Denekamp, Leeuwarden en Elst (alle drie onderdeel van de ‘consumer group’), Cats Haensel in Rotterdam, LPF Flexible Packaging in Grootegast en Flexoplast met vestigingen in Harlingen en Wieringerwerf.
Dagelijks zal Portena voor deze bedrijven het totale vervoer organiseren binnen Nederland en België.

Vlieger Special Packaging
Naast Scapino en de bedrijven van de Clondalkin-groep rijdt Portena sinds kort eveneens voor Vlieger Special Packaging uit Lelystad.

Schaalgrootte doorslaggevend
Volgens Portena hebben deze bedrijven voor gekozen vanwege de schaalgrootte, de hoogwaardige kwaliteit, de representatieve uitvoering, het geautomatiseerd logistiek proces, het fijnmazig distributienetwerk en de ruime ervaring in winkeldistributie.

Anticyclisch investeren
Deze meerjarige opdrachten betekenen, zeker in deze tijd, een belangrijke impuls voor de continuïteit van Portena, dat volgens eigen zeggen anticyclisch onverminderd blijft investeren in de zakelijke activiteiten, mensen, materieel en bedrijfsprocessen.

Positie verder versterken
Algemeen directeur René Visser van Portena zegt over de nieuwe opdrachtgevers: “Onze positie wordt verder versterkt. De investeringen in kwaliteit en service lonen zich nu. Onze toekomst ziet er goed uit.”

Reageer op dit artikel