nieuws

Oldenburger|Fritom start DC in Noord-Italië

Logistieke dienstverlening

Oldenburger|Fritom start DC in Noord-Italië

In het Italiaanse Grassobbio heeft logistiek dienstverlener Oldenburger|Fritom in september een satelliet distributiecentrum geopend met een capaciteit van 4.000 vierkant meter.

De nieuwe vestiging in Italie stelt Oldenburger|Fritom in staat om de leadtime en transportkosten sterk te verminderen en hierdoor een aanzienlijke kostenreductie te realiseren voor haar opdrachtgevers. De logistiek dienstverlener uit Veendam is hierdoor in staat om tegemoet te komen aan de 24-uurs markt in Noord-Italië. Oldenburger|Fritom heeft met deze ontwikkeling tevens een belangrijke stap gezet in haar streven naar continuous improvement, de beste oplossing voor de klant.

 

Sinds 2006 heeft Oldenburger|Fritom een distributiecentrum in het Hongaarse Tatabanya met een capaciteit van 5.000 vierkante meter. Vanuit dit dc wordt de Oost-Europese markt beleverd.

 

Oldenburger|Fritom behoort tot de Fritom Group. Oldenburger heeft haar hoofdzetel in Veendam met een warehouse van 30.000 vierkante meter. Er werken 100 medewerkers. De Groningse logistiek dienstverlener mag onder andere  American Air Filter , Honeywell en Avebe tot haar klanten rekenen.

Reageer op dit artikel