nieuws

Nieuwe naam voor werkmaatschappijen: Neele Logistics

Logistieke dienstverlening

De grote oranje ‘N’ siert het distributiecentrum op industrieterrein Gadering in de Rotterdamse haven. Voorheen de ‘N’ van Neele, maar tegenwoordig van Neele Logistics. Het familiebedrijf heeft de afgelopen vijf jaar een enorme groei gerealiseerd en komt daarom met één merknaam en één uniforme uitstraling.

Nieuwe naam voor werkmaatschappijen: Neele Logistics
Logo Neele Logistics

De Neele Groep heeft zeven werkmaatschappijen: Shiproad Rotterdam, Neele Transport, Neele Transeuropa, Neele Benelux, Neele Trucking, Neele Transport Amsterdam en Neele Warehousing. Al deze werkmaatschapijen treden vanaf nu uniform naar buiten onder de merknaam ‘Neele Logistics’. Adressen, telefoon-, fax- en BTW-nummers van de Neele werkmaatschappijen blijven wel ongewijzigd.

  

Nieuwe logo

"Er was één heldere merknaam voor de zeven werkmaatschappijen nodig", aldus directeur Peter Vinke. "Zeker in het buitenland is dat belangrijk. In 1966 is Neele begonnen als Duitsland specialist, maar dit dekt al lang de lading niet meer. Duitsland is ons belangrijkste achterland, maar wij zijn inmiddels in geheel Europa actief". De merknaam ‘Neele Logistics’ is inmiddels te zien op de vernieuwde website www.neele.nl. Ook op de Neele vrachtauto’s en in advertenties is het nieuwe logo verwerkt.

 

Het familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met vier vestigingen, 180 medewerkers en een omzet van circa 100 miljoen euro per jaar. Neele Logistics beschikt over distributiecentra in Hoogvliet en in de Botlek. Beiden zijn centraal gelegen nabij de Rotterdamse containerterminals. Daarnaast is Neele Logistics gevestigd op luchthaven Schiphol  en in Moskou. Naast Europees wegtransport verzorgt Neele eveneens de fysieke distributie en opslag van goederen, de benodigde douaneformaliteiten en expeditie.

Reageer op dit artikel