nieuws

Nijhof Wassink verzorgt brandstofdistributie Texaco

Logistieke dienstverlening

Nijhof Wassink verzorgt brandstofdistributie Texaco
Nijhof Wassink verzorgt brandstofdistributie voor Texaco tankstations

Logistiek dienstverlener Nijhof Wassink verzorgt vanaf volgend jaar voor het bedrijf Delek het brandstoffentransport naar alle Texaco benzinestations in Nederland. Vanaf diverse laaddepots in onder andere Pernis, Zwolle, Hengelo en Utrech wordt de benzine en diesel gedistribueerd naar de Texaco- tankstations.

Op dit moment rijden er dertien brandstofauto’s in twee ploegen zodat er 24 uur per dag, vijf dagen per week bezetting is. Rond de dertig chauffeurs zijn binnen Nijhof Wassink verantwoordelijk voor het vervoer van de Texaco brandstoffen.

 

NAVO-depots

De logistiek dienstverlener uit Rijssen verzorgt al enige jaren voor diverse oliemaatschappijen het transport van brandstoffen.

Afgelopen oktober kwam het bedrijf ook in het nieuws toen het bekendmaakte dat het twee voormalige NAVO-gebouwen en het bijbehorende kadeterrein van de gemeente Coevorden had gekocht voor de opslag van verpakte grondstoffen uit Litouwen, Polen Duitsland en de Benelux.

 

 

Reageer op dit artikel