nieuws

Labour Logistics Survey 2007 in de maak

Logistieke dienstverlening

Labour Logistics Survey 2007 in de maak
Labour Logistics Survey 2007 in de maak

Ook dit jaar wordt weer het Logistics Labour Survey (LLS) gehouden. Sinds 2004 vindt jaarlijks dit grote logistieke arbeidsmarktonderzoek plaats, uitgevoerd op initiatief van Tempo-Team in samenwerking met NDL/HIDC en het vakblad Logistiek. De resultaten van het onderzoek dienen als benchmark voor de sector.

Uit het LLS worden trends in de arbeidsmarkt gesignaleerd en de ontwikkelingen en de behoeftes aan logistiek personeel duidelijk. Een representatief aantal verladende bedrijven en logistiek dienstverleners wordt op dit moment onderworpen aan een vragenlijst door onderzoeksbureau Interview-NSS. Na de zomer is de uitslag bekend en is, net als de drie vorige edities, het onderzoek in de vorm van een boekje opvraagbaar.

 

Benchmark

De resultaten van het onderzoek dienen als benchmark voor bedrijven met een logistieke operatie. Het biedt de mogelijkheid het personeelsbeleid te vergelijken met dat van andere bedrijven. LLS geeft ook inzicht in de rol en omvang van flexibele arbeid in de logistieke markt en geeft inzicht in marktontwikkelingen op het gebied van arbeid.

Meer weten over het onderzoek en op de hoogte blijven van dit onderwerp, meld u dan aan op de gratis logistieke nieuwsbrief.

 

Lees ook: 

Reageer op dit artikel