nieuws

Van der Vlist Transportgroep breidt flink uit

Logistieke dienstverlening

De Van der Vlist Transportgroep uit Groot-Ammers gaat van start met een grootschalig herinrichtingsproject. De logistiek dienstverlener wil dertigduizend vierkante meter aan bedrijventerrein toevoegen aan het bestaande terrein. Daarnaast wordt er een nieuw hoofdkantoor gebouwd en wordt de werkplaats uitgebreid.

Van der Vlist Transportgroep breidt flink uit
Aandeelhouders Van der Vlist Transportgroep ondertekenen de grondoverdracht

Onlangs werd in het gemeentehuis van de gemeente Liesveld, met de officiële grondoverdracht, het startsein gegeven voor een grote herinrichting bij Van der Vlist Transportgroep. De bedrijven behorend bij de Van der Vlist Transportgroep verwachten dankzij de genoemde uitbreidingen de komende jaren mee te kunnen groeien met bestaande klanten.

 

Inrichting terrein

In 2007/2008 komen op het nieuwe deel werkplaatsen, een spuiterij, een wasstraat, een PDI-ruimte en een opslagterrein voor grote en/of zware machines. In 2008 start vervolgens de bouw van het nieuwe hoofdkantoor. In de periode tot de oplevering van de gebouwen zijn er werkplaatsen, kantoorruimte en parkeerplaatsen elders op het industriegebied gehuurd.

 

Aantal medewerkers

Als de vergroting achter de rug is, werken naar schatting honderdtwintig technisch en logistiek medewerkers en honderd kantoormedewerkers bij de logistiek dienstverlener. De ruim honderd chauffeurs van Van der Vlist Speciaal en Zwaartransport zijn hierbij niet meegerekend; zij zitten dagelijks op de weg. Ook in Zeebrugge, Sint Petersburg en Dubai wordt op dit moment gewerkt aan nieuwe bedrijfshuisvesting, totaal 40.000 vierkante meter groot.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel