fotoreportage

Foto’s: Indrukwekkend transport van immense warmtewisselaars

Logistieke dienstverlening

Foto’s: Indrukwekkend transport van immense warmtewisselaars

Logistiek dienstverlener Van der Vlist verplaatste voor een bedrijf uit Moerdijk vier warmtewisselaars van ieder 179 ton. Bekijk de fotoreportage van dit indrukwekkende staaltje zwaar transport.

De 28 meter lange stukken werden één voor één uit de nabijgelegen fabriek vervoerd naar kadefaciliteit van Van der Vlist in Moerdijk. Daar zijn de warmtewisselaars met mobiele kranen gelost op twee schepen.

15-assige trailer

De warmte wisselaars zijn speciaal in de fabriek in Moerdijk gebouwd omdat in Moerdijk de vervoersverbindingen goed zijn. Het transport van de fabriek naar de haven is op de lokale wegen zonder beperkingen begeleid door Van der Vlist. Een korte vier-assige vrachtwagen met een modulaire 15-assige trailer is ingezet om het korte transport van de fabriek naar de haven te verzorgen.

Een indrukwekkend schouwspel. Bekijk de foto’s.

Reageer op dit artikel