artikel

System Alliance versterkt netwerk in Baltische staten

Logistieke dienstverlening

System Alliance versterkt netwerk in Baltische staten

Groupagenetwerk System Alliance Europe versterkt zijn activiteiten in de Baltische staten met de toevoeging van twee nieuwe partners: Rhenus Letland en Rhenus Estland. De toetreding zorgt ervoor dat het groupagenetwerk nu de hele Baltische regio dekt. Het netwerk van System Alliance Europe bestaat nu uit 56 partners met 189 vestigingen in 29 landen.

De logistieke sector heeft volgens Uwe Meyer, Managing Director van System Alliance Europe een stabiele basis in Letland en Estland. “De prognoses rondom de exportontwikkeling en investeringen zijn positief. Om deze reden is het dan ook tijd dat ons netwerk zich op deze markt begeeft.

Solide partner

Met de toevoeging van de twee Rhenus vestigingen heeft System Alliance er, zo zegt Meyer, er een solide partner bij die al met tien andere vestigingen is vertegenwoordigd in het groupagenetwerk van System Alliance Europe.

Uitbreiding in Bosnië-Herzegovina

Meyer vervolgt: “De uitbreiding van het netwerk is een belangrijk aspect van de strategie. Zodoende zijn we nu druk bezig om nog verder uit te breiden met partners in Bosnië-Herzegovina, Macedonië en Montenegro.” Binnen Nederland zijn Wim Bosman en Rhenus Road lid van System Alliance Europe.

Reageer op dit artikel