artikel

Het nieuws automatisch én gratis op uw website?

Logistieke dienstverlening

Biedt uw websitebezoekers dagelijks logistiek nieuws! Elke werkdag plaatsen wij logistieke nieuwsberichten. U kunt deze gratis doorplaatsen op uw site. U bepaalt zelf hoeveel berichten dat zijn en van welke onderwerpen. U kunt ook de vormgeving, grootte van de koppen etc, geheel aanpassen aan uw eigen website.

Wanneer uw bezoeker klikt op de kop van het bericht, dan wordt het hele nieuwsbericht zichtbaar in een nieuw geopend scherm, uw bezoeker verdwijnt dus niet van uw eigen website.

 

Hoe werkt het?

U kunt een klein en veilig scriptje opnemen op een plek op uw website. Bijvoorbeeld op de homepage of op een aparte nieuwspagina. Op de plek waar u het scriptje plaatst, verschijnen automatisch op alle werkdagen de laatste nieuwsberichten van Logistiek.nl.

 

U kunt kiezen: algemeen of per hoofdtopic
U bepaalt zelf welke berichten u uw klanten wilt tonen en hoeveel berichten (tot maximaal 50) u wilt laten zien.

U kunt kiezen voor alle logistieke headlines, maar u kunt ook kiezen voor één van de topics. Dus alleen nieuws uit de categorieen Supply Chain, Productie,  Warehousing, Distributie, Servicelogistiek.
Wat moet u doen voor alle headlines?

Kopieer het volgende script:

 

<script type=”text/javascript” src=http://www.logistiek.nl/scripts/headlines.php?aantal=3></script>

 

en vraag uw webmaster het script op de juiste pagina in uw website (tussen de html-code) te plaatsen. De rest gaat vanzelf. Het aantal berichten dat u zult tonen staat standaard op 3 (aantal=3 aan het eind van het script). Dit aantal kunt u zelf aanpassen tot maximaal 50. Met een paar aanpassingen aan de stylesheet van uw website kunnen de headlines van logistiek.nl geheel in de look-and-feel van uw website worden weergegeven.

 

Headlines per topic:

U kunt ook de headlines van een van onze topics gebruiken, de verschillende logistieke onderwerpen die bovenaan onze site staan. Zet hiervoor een van de volgende namen van het topic in het script:

  • productie
  • distributie
  • supply-chain
  • warehousing
  • servicelogistiek

Een voorbeeld voor de headlines van het topic servicelogistiek:

 

<script type=”text/javascript” src=http://www.logistiek.nl/scripts/headlines.php?topic=servicelogistiek&aantal=3></script>

 

Eventueel layout aanpassen:

Door het toevoegen van onderstaand stukje aan de stylesheet van uw website kunt u de layout van de headlines naar uw wens aanpassen:

 

h1.componenttitlebig {
font-size: 10pt;
font-weight: Bold;
}
h2.componenttitlebig {
font-size: 8pt;
font-weight: Bold;
}
.content {
font-size: 8pt;
}

 

Hulp?

Lukt het niet? Ziet u het niet zitten? Laat ons het weten en wij helpen u op weg! Bel (0314) 349 807 of mail: redactie.logistiek@vakmedianet.nl o.v.v nieuws headlines.

Reageer op dit artikel